Förskylning på G??

Tja tja tjaa!! hur står det till? ^^ själv är ja då på väg att bli sjuk typ... Fast det ska jag verkligen inte bli :P har inte tid med det, det är massa i skolan och massa öppet hus och sånt veckan som kommer ^^ får inte missa något, då blir allt bara för jobbigt...

Nu i kväll så ska jag titta på någon film också funderar jag på om jag kanske ska börja på en ny blogg design :) men ja vi får väl se vad jag orkar med ^^

Betygsättas

Godmorgon!! sovit gott?

Idag så är det torda, Redan! Tiden går lite för fort tycker jag :P snart får vi våra vinter betyg till och med :o leskigt! Och så är det himla massa med gymnasie nu också.. Jag ska gå på öpeet hus i dag och sen två på lördag och en på måndag och en på tisdag och sen en långt borta i Januari :P Mycket öppet hus blir det :P men det får man ta eller? Hoppas bara att vi inte har så mycket prov och läxor nu då för det kommer bli stressigt att hinna med och göra dom då..

Aja nu ska väntar frukosten på mej, puss puss ha en bra dag :)

Mini saga på 50 ord xD

"Once upon a time there was a little girl who was afraid of potatoes. No one believed her when she said that potatoes were going to take over the world. Everybody was laughing at her. But one day when the town woke up there were potatoes all over the place."


When i´m trying to be cool like you!











Måååndag

Godmorgon Måndag!
Idag så är det skola igen efter en väldigt skön och behövd helg. Idag efter skolan så ska jagoch mamma in till stan och se i fall man kan hitta några kläder :) jag ger inte upp att hitta kläder bara för att två centrum har nobbat mej :P kanske att stan i alla fall har en tröja eller kanske till och med ett par byxor :D

Men nu så måste jag stänga av datorn och lyfta på rumpan min för att inte komma försent :P
Ha en bra dag, puss puss.


November

Gokväll!! Himla tråkigt väder det var i dag. Jag tycker inte om novembervädret! det är ett sådant mellan väder. Det är varken höst eller vinter :o bara regnigt och grått... jag vill ha oktober igen med sin a fina färger!

Jag tänkte stänga av datorn nu för att kanske fota och rita inne på mitt rum ett ta innan jag går och lägger mej... puss å kram och sov så sött.

Har tyvärr inga november bilder som jag egentligen hade tänkt ladda upp..

Hemma dag

Godmorgon :D sovit gott??
Vetni? Idag så är jag hemma själv ^^ jag ska måla och rita, leka med kameran och photoshop och jag ska åka till Jakobsberg för att kanske köpa några kläder :) Jag är på väldigt bra humör :D Den här dan kan bli en lyckad hemma dag om jag vill det :)

Hmm.. frågan är vad man ska börja med :P aja vi får väl se :)
Byebye

Feeling you coming around



Fina Josefin

Random picture



Tjaa! Har så dåligt samvete för att jag inte har vart så social på sistone :( men jag har haft så mycket med allt! typ gymnasival, läxor, prov, scouter och privata bekymmer så jag har inte ens haft tid att starta datorn. den har vart avstängd i ca två veckor skulle jag tro :o men aja nu är jag här, och de e de som räknas :) eller?

Jo i dag så har jag vart på gymnasiemässan med Johanna och mina föräldrar, helt ok gick det :) fick lite papperslappar som jag nu har suttit och sorterat ^^ efter gymnasiemässan så åkte jag och Johanna till kista för att hitta kläder nu när man har lite pengar :) känner mej dock lite misslyckad på den punkten.. Jag hittade ingenting!! eller jo en mascara men det är ju inte de roligaste att köpa alla gånger :P

Nu ska jag gå och dricka ett glas med jätte kallt vatten ;) ses senare ^^ puss puss

RSS 2.0